Gest extraordinar al conducerii spitalului slătinean. Află ce au făcut şefii unităţii medicale

319

Zeci de micuţi care urmează să petreacă Sărbătoarea Crăciunului în spital au avut parte de un moment la care nu au visat. Moş Crăciun i-a vizitat la spital şi le-a adus daruri, alinându-le astfel supărarea de a nu fi acasă, lâgă cei dragi în aceste zile de mare sărbătoare.

Pe post de spiriduşi ai Moşului Crăciun, angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina le-au oferit celor 55 de copii internaţi în spital dulciuri, fructe şi sucuri. Pentru a umple desaga cu darurile pentru micuţii bolnăviori internaţi în secţiile celei mai importante unităţi medicale din judeţ, conducerea SJU Slatina a apelat la sponsori dar a şi pus ,,mână de la mână”.

Zâmbetele care au apărut pe chipurile micilor pacienţi atunci când au văzut cadourile au fost un dar şi mai mare pentru angajaţii spitalului.

,,Ne-am gândit că ar fi frumos şi le-am aduce un strop de bucurie copiilor internaţi în spital dacă ar trece şi pe la ei Moşul. Şi, nu ne-am înşelat. Cadourile care au fost unele consistente, constând în dulciuri, suc şi fructe, au fost achiziţionat cu ajutorul sponsorilor dar şi al unora dintre angajaţi”, a declarat Cătălin Pătru. dir. medial al SJU Slatina.

El a precizat că în unitatea pedicală se află internaţi, pe diverse secţii, cca 55 de copii.