Va fi lansat primul volum ”Getae: Superstiții și Război” pentru susținerea producției filmului turnat în cetatea dacică de la Drăgănești

286

În încercarea de a strânge fonduri pentru finalizarea primului serial românesc despre geto – daci, o parte din acţiunea serialului ”Getae: Superstiții și Război” fiind turnată în cetatea dacică de la Drăgăneşti-Olt, producătorii lansează o carte cu acțiunea filmului și au făcut public scenariul episodului-pilot.

Deși au anunțat lansarea unei campanii de crowdfund, producătorii filmului ”Getae: Superstiții și Război”, pentru realizarea căruia s-au investit peste 20.000 de euro, s-au răzgândit și încearcă să strângă banii necesari pentru finalizarea primului serial românesc despre geto- daci prin lansarea unui volum, concursuri și a unui promo cu imagini din film. Astfel, se speră ca filmările să fie reluate din primăvară.
O parte din acțiunea serialului a fost turnată în cetatea dacică de la Drăgăneşti-Olt, unică în țară, o fortificație de acum 2.000 de ani în interiorul căreia sunt amenajate 20 de aşezări dacice.

Gata filmul realizat la cetatea dacică de la Drăgăneşti

ʺPe 15 decembrie va fi lansat primul volum ”Getae: Superstiții și Război” pe platforma de crowdfund www.crestemidei.ro, unde veți putea accesa gratuit primul capitol din carte și ilustrația de excepție. Am creat un eveniment cu lansarea de carte, unde vă puteți înscrie pentru ofertele și concursurile limitate care vor fi oferite pe platforma Creștem Idei. Până la data lansării, vom mai oferi publicului multe surprize, concursuri, vom anunța parteneriatele noastre, cât și lansarea unui promo cu imagini din filmul #getae. Prin achiziționarea primului volum #getae, veți susține producția filmului pe care sperăm să-l turnam în primavara 2018.ʺ, a anunțat Florin Anghel, secnaristul și regizorul filmului.

Filmul realizat în cetatea dacică de la Drăgănești, în impas financiar. Se cere ajutorul publicului

Serialul cuprinde 72 de episoade, structurate pe 6 sezoane.

foto: Getae