Polițist în comă după ce a fost tăiat cu sabia. Omul legii participa la o percheziţii

181

Un poliţist de la trupele speciale din Suceava se zbate între viaţă şi moarte după ce, aflat în misiune la percheziţii, a fost lovit cu o sabie de un interlop din Rădăuţi.

Poliţistul se află în stare gravă la spitalul din Suceava, fiind în comă. S-a pus problema transferării lui la un spital din Bucureşti. Interlopul a fost prins şi băgat în arest. Bărbatul, care făcea parte dintr-o reţea de trafic de droguri, a mai fost închis pentru aceleaşi fapte şi în urmă cu un an.

Poliţia Română a transmis un mesaj în această dimineaţă. „Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, s-a arătat pe pagina de Facebook a Poliției Române.

8 echipe de polițiști au făcut azi dimineață 8 percheziții la 4 persoane bănuite de trafic de droguri. Agresorul a fost imobilizat și urmează să fie audiat.