Fiscul nu reuşeşte să vândă Camera de Comerţ, nici după a doua încercare

85

Nimeni nu doreşte să cumpere sediul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Olt. Pentru a doua oară, licitaţia pentru vânzarea sediului instituţiei a fost anulată din lipsă de ofertanţi. Asta, în ciuda faptului că preţul de pornire a licitaţiei a fost redus cu 25%.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt a scos la vânzare sediul CCIA Olt în contul unei datorii de peste 100.000 de lei.  Sumă pe care o are fiscul de recuperat reprezintă taxe şi impozite neplătite la timp.

Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 1.197.00 lei. Pentru licitaţia de zilele trecute el a fost redus cu 25%, ajungând la 897.000 de lei. Cu toate acestea nimeni nu a fost interesat să achiziţioneze clădirea în suprafaţă de 382 mp. Fiscul va relua procedura de vânzare peste aproximativ 30 de zile. Preţul va fi unul redus cu alte 25 de procente.

Cei interesaţi să participe la licitaţie trebuie să depună, cu o zi înainte de licitaţie, conform legislaţiei în vigoare, o garanţie reprezentând 10 la sută din valoarea imobilului licitat.