NĂSCUŢI ASASINI Autorii crimei din Călăraşi şi-au premeditat fapta, dar şi-au ales victimele la întâmplare

158

Ancheta în cazul crimei de la Călărași scoate la iveală detalii șocante, Cei doi liceeni criminali şi-au premeditat fapta, dar şi-au ales victimele la întâmplare. Ei au fost prinşi ieri, la exact o săptămână de la oribila faptă. Tribunalul Călărași a hotărât arestarea preventivă a celor doi asasini autostopiști, care şi-au recunoscut fapta şi au descris cu lux de amănunte cu s-a petrecut totul.

Tinerii, ambii elevi de liceu, unul de 18 ani şi celălalt de 16, au recunoscut că au plănuit cu o săptămână înainte să ucidă pe cineva în scopul obținerii unei mașini, deşi niciunul dintre ei nu are permis de conducere. Victimele le-au ales, însă, la întâmplare. Fără niciun regret, după săvârşirea faptelor, cei doi s-au întors acasă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. De la săvârşirea faptelor şi până la prinderea lor, cei doi au pus-o de o petrecere ocazionată de majoratul unuia dintre ei.

În seara zilei de 24 noiembrie, în dreptul localității Tudor Vladimirescu, din județul Călărași, Ion Constantin și soția sa, Violeta, au fost înjunghiați de doi tineri pe care au vrut să îi ajute, luându-i la “ocazie”. În urma agresiunilor suferite, bărbatul a murit.