ŞOCANT Doi bărbați înarmați cu topoare și cuțite au DEVASTAT un bar și au atacat un client

200
Un bărbat a trecut prin momente de groază, după ce a fost amenințat de doi hunedoreni cu un topor și un cuțit. Scenele s-au petrecut într-un bar din Deva.

Nimeni nu ştie de la ce a plecat scandalul între agresori şi victimă. Cert este că agresării au pus în pericol viaţa victimei folosindu-se de un topor şi un cuţit. Pentru că victima s-a refugiat în propriul autoturism, agresorii i-au vandalizat maşina.

„În urma unui conflict spontan, cei doi l-au ameninţat cu un topor şi cu un cuţit pe un bărbat, în incinta barului. De asemenea, bărbaţii au provocat distrugeri mobilierului din incinta barului, lovind cu toporul într-o masă şi, ulterior, au urmărit persoana vătămată la autoturismul în care se refugiase, spărgând geamurile şi deteriorând elemente din caroseria autovehiculului respectiv”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt anchetaţi pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Deva, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.