DRAMĂ în curtea unei multinaţionale. O elevă aflată în practică, a murit în urma unui accident stupid

231

Mihaela Augustinov (17 ani) se aflată în practică la o multinaţională cu mii de angajaţi, când şi-a găsit sfârşitul. Ea a fost accidentată mortal chiar în curtea firmei. Tânăra a fost călcată de un autobuz care transporta muncitori.

Mihaela Augustinov, o fată de 17 ani, elevă a Liceului Tehnologic „Kristofor Naco” din Sânnicolau Mare, fost împreună cu colegii la orele de practică susţinute în cadrul fabricii Delphi. În jurul orei 14.00, când tinerii erau în curtea fabricii pentru a se pregăti să plece acasă, un autobuz care transporta muncitori şi care efectua manevre în curtea companiei a călcat-o pe Mihaela. Fata a fost strivită de una dintre roţile autobuzului şi a murit.

,,Este un accident de muncă de traseu. Fata făcea practică la Delphi cu acte în regulă la Delphi. Era toată clasa acolo. Profesoara i-a grupat într-un loc, iar fata a ieşit din grup şi a fugit prin faţa autobuzului. A agăţat-o cu roata din dreapta şi a călcat-o. Suntem conectaţi cu Poliţia din Sânnicolau Mare pentru a prelua toate datele”, a declarat Pavel Kassai, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş,