ŞOCANT Bilanţ catastrofal: şase maşini făcute zob, patru cuprinse deflăcări, o victimă carbonizată, o alta intubată

300

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în Bucureşti, pe strada Baicului, din Sectorul 2. Potrivit Poliţiei Capitalei, în evenimentul rutier au fost implicate şase autoturisme, patru dintre ele fiind cuprinse de flăcări. O femeie şi-a pierdut viaţa în urma accidentului iar o alta a fost transferată la Spitalul Floreasca în stare gravă. Şoferul vinovat de acest accident a fugit, fiind identificat şi prins ulterior de oamenii legii.

Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc în  zona Obor. În urma impactului dintre două maşini, acestea au luat foc. O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, fiind surprinsă de incendiu în interiorul unuia dintre autoturismele cuprinse de flăcări, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului. Ea a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

Potrivit martorilor, ar mai exista alte patru persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului de către echipajele de intervenţie. Reprezentanţilor ISU susţin că, în urma incendiului, au ars patru maşini. Incendiul s-a declanşat după impactul a două autovehicule,focul extinzându-se ulterior la alte două maşini parcate.

Poliţiştii susţin că şoferul vinovat de producerea tragicului eveniment rutier a părăsit locul accidentului. Ulterior, el a fost identificat şi reţinut de oamenii legii. Şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.