Divorț ȘOC: Atacantul Generației de Aur se desparte de soție după 30 de ani

347

Unul dintre cei mai buni şi apreciaţi atacanţi din istoria naţionalei are mari probleme în căsnicie. Atacantul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu, se desparte de soţie după aproape 30 de ani de relaţie.

Raducioiu a plecat din casa pe care o avea in Italia, la Brescia, intrucat relatia cu sotia sa nu mai functiona.  Impreuna cu Astrid si cei doi baieti ai sai, Andrea, in varsta de 17 ani, si Alessandro, de 13 ani, “Marele blond”, asa cum a fost alintat fotbalistul de iubitorii sportului, s-a retras in oaza lui de liniste, o casa din Roquebrune-Cap-Martin, localitate situata in imediata apropiere de Monte Carlo. Ani de zile, atacantul nationalei a locuit acolo unde a făcut investitii in imobiliare. Din păcate, acestea nu au mers prea bine.

Potrivit apropiaților, neânțelegerile ar fi plecat de la problemele cu banii pe care fostul atacant le avea după ce intrase in faliment.

Răducioiu a confirmat şi el plecarea din Italia. “Nu mai locuiesc in Italia in acest moment! Familia sta acolo, iar eu la Bucuresti. Baietii mei sunt destul de mari, iar eu… am o problema personala cu sotia! Insa, nu vreau sa intru in detalii acum”, a declarat fostul fotbalist.