Finlandezii caută olteni pentru izolarea țevilor unei centrale nucleare

68

30 de locuri de muncă oferă Finlanda oltenilor care vor să câștige bine. Ei plătesc 13 euro pe oră montatorilor dispuși să lucreze la izolarea țevilor unei centrale nucleare.

Persoanele din judeţul Olt aflate în căutarea unui loc de muncă pot profita de ofertele de lucru în străinătate. Finlanda caută montatori izolaţii. 30 de astfel de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia celor interesaţi. Muncitorii pot câştiga în jur de 13 euro pe oră.

 

Cei interesați trebuie să aibă o experiență minimă de un an de zile și să cunoască limba engleză.  Dacă vor fi admiși, muncitorii olteni vor avea un program de 40 de ore pe săptămână, fiecare fiind plătită cu 13 euro.

Angajatorul le va acorda o serie de bonificații. Pe lângă o primă de vacanță de 8,5 % din salariu, angajații vor primi pentru chirie cca 100 euro pe săptămână.

Durata contractului este de minimum 10 luni, și se poate încheia imediat. Cei interesați de   oferta de lucru venită din Finlanda se pot adfresda consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.