Constantin Măgureanu serbează 30 de ani de carieră. Vezi unde și cu cine

407

De trei decenii, melodiile interpretate de Constantin Măgureanu ajung la sufletul românilor. La ceas aniversar, artistul oltean pregătește un spectacol festiv de excepție, cu invitați numai unul și unul.

Se numără printre vedetele de muzică populară  ce se  bucură de notorietate și iubirea publicului, iar cei 30 de ani de carieră, Constantin Măgureanu îi va serba tot pe scenă, locul de unde a cules roadele succesului și aprecierea celor care l-au ascultat. Spectacolul festiv se anunță unul de excepție, cu invitați pe măsura aniversatului, printre care nu vor lipsi membrii familiei artistului deveniți la rândul lor cunosuți și apreciați soliști.

“Vă aștept cu tot dragul pe 2 noiembrie, la Sala Palatului să fiți alături de mine la cel mai frumos SPECTACOL ANIVERSAR – 30 de ani de carieră artistică. Trudă multă și sudoare, dar sunt mândru că am reușit să vă mângâi sufletele cu cantecele mele”, este invitația lansată de artist.

Spectacolul-maraton intitulat “Prețuiește viața, cât te ține ața!” va aduce în fața publicului nume mari ale folclorului românesc: Floarea Calotă, Nicoleta Voica, Niculina Stoican, Dinu Iancu Sălăjanu, Emilia Ghinescu, Mariana Deac, Alexandru Pugna, Cristina Turcu Preda, Margareta Clipa, Claudia și Florin Ionaș, Diana Selagea, Marius, Razvan și Antonio Măgureanu, Verginica Neagu, Oana Tomoiaga, Leticia Moisescu. Acompaniază Orchestra Națională Electrecord, iar dansatori vor fi artiștii Ansamblului Doina Ilfovului, pregătiți de coregrafa olteancă Daniela Mândroc.

De remarcat că, deși artistul născut la Corabia este colaborator al Ansamblului Doina Oltului, printre invitați nu apare niciun coleg care să-i fie alături în ziua marii aniversări.

Constantin Măgureanu s-a născut la 13 noiembrie 1967, în Corabia și reprezintă pe scenă, în cânt și port, zona folclorică Romanaţi.