Coregraful-călușar plecat de la Doina Oltului, unul de succes în Capitală

1156

Plecată anul trecut de la Doina Oltului după ce a fost retrogradată pe funcția de dansator în urma cercetării disciplinare, Daniela Mândroc a devenit unul dintre cei mai cunoscuți profesori coregrafi cu care lucrează marile vedete. În prezent, ea pregătește dansatorii Ansamblului Artistic „Doina Ilfovului” al Centrului Cultural Buftea.

Se-nvârtește printre artiști, iar Capitala i-a făcut bine nu numai la moral, ci și în carieră. După 8 ani în care a coordonat dansurile realizate de Ansamblul Profesionist Doina Oltului, Daniela Mândroc a plecat pe ușa din dos după ce comisia disciplinară a retrogradat-o pentru indisciplină la funcția de dansator. Cercetarea disciplinară a Danielei Mândroc a fost deschisă de către conducerea ansamblului după ce la începutul anului trecut aproape toţi angajaţii s-au revoltat împotriva acesteia, acuzând-o de comportament deviant, nemulţumiţii ajungând să se plângă chiar preşedintelui Consiliului Judeţean Olt. Daniela Mândroc ocupa postul de coregraf al Ansamblului „Doina Oltului” din 2008. În 2013 ea demisionase din funcţie, dar a revenit. Martie 2016 a însemnat sfârșitul colaborării cu ansamblul oltean, perioadă în care și-a atras numeroase critici după ce a promovat pe scenă și în spectacole televizate un joc de căluş în care solist principal era chiar ea, potrivit specialiștilor fiind de neacceptat în tradiţia căluşului autentic să joace o femeie.

Acum, Mândroc este profesor coregraf la Ansamblul Artistic ” Doina Ilfovului ” al Centrului Cultural Buftea și aproape că nu există emisiune de folclor sau mare spectacol în capitală în lipsa dansatorilor pregătiți de olteancă. Se bucură de succes și este nelipsită din preajma vedetelor.