Un pompier oltean, pe podium la Memorialul “Daniel Barabaș”

70

Organizat pentru prima dată în memoria unui pompier oltean campion la tenis de masă, Memorialul “Daniel Barabaș” și-a desemnat câștigătorii. ISU Olt a ocupat locul III la proba de simplu, prin Cătălin Dumitrescu.

În aceste zile, la Slatina s-a desfășurat Memorialul “Daniel Barabaș” la tenis de masă, competiție organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgența Olt în colaborare cu Asociația Sportivă “Pompierul” Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România.

Competiția a fost organizată în memoria lui Daniel Barabaș, pompier în cadrul Stației Scornicești , decedat în 2013, acesta fiind câștigătorul a numeroase trofee, la competițiile naționale și internaționale organizate de Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

16 sportivi sportivi s-au înscris în competiție, de la Inspectoratele pentru Situații din județele Olt, Argeș, Brașov, Teleorman, Caraș-Severin și Sibiu.

Astăzi a avut loc premierea, pe podium urcând și un sportiv de la ISU Olt.

Clasament:

Simplu: locul I- Cornel Migea, ISU Sibiu; locul II- Constantin Zidăroiu, ISU Argeș; locul III- Cătălin Dumitrescu- ISU Olt.

Dublu: locul I- Mihai Olteanu și Mirela Matei, ISU Brașov; locul II- Sorin Gheju și Lucian Ilica- ISU Caral-Severin; locul III- George Cenușă și Săndel Bongioi, ISU Teleorman.

Pompieri în competiție