RECORD de vizualizări pentru videoclipul urmașei Mariei Tănase/VIDEO

164

Emilia Dorobanțu a depășit recordul de vizualizări pentru un videoclip de muzică populară. Piesa lansată abia de o lună a adunat 1.035.803 vizualizări până acum.

Solista cu voce de aur a Olteniei, considerată urmașa Mariei Tănase, născută în comuna olteană Curtișoara, a ajuns una dintre cele mai îndrăgite interprete tinere de muzică populară. Deși a lansat noua piesă „Iubeai neică pe ascuns” de-abia de o lună, aceasta a reușit să doboare recordul de vizualizări pentru o piesă de folclor: 1.035.803.

“Datorită distribuirilor voastre am depășit recordul de vizualizări pentru un videoclip de muzică populară într-un timp atât de scurt. Mă înclin în fața voastră și vă mulțumesc din inimă !!!”, și-a împărțit solista bucuria cu fanii pe o rețea de socializare.

 

Cu o orchestrație de excepție – Orchestra Națională Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros și un videoclip pe măsură realizat de Oleg Butnaru, Emilia Dorobanțu rupe barierele și asigură noii ei piese populare o ilustrație surprinzătoare. O poveste de dragoste spusă pe ritmuri populare, un film reușit cu personaje specifice anilor ’70 – ’80.

Emilia Dorobanţu este câștigătoarea mai multor premii. Este absolventă a Universității Naționale de Muzică, secția Canto Clasic, București și s-a lansat în muzică alături de Ansamblul „Flori de măr“ din Curtişoara, Olt.

Ea este cunoscută publicului iubitor de gen mai ales prin melodia “Pune hamul, Nicolae!”, iar piesa „Iubeai neică pe ascuns” nu este singura care s-a bucurat de succes în ultima perioadă, videoclipurile în care apare artista fiind des accesate în urma scandalului în care soțul Emiliei a fost implicat.