Accident extrem de grav: Patru persoane au MURIT, alte patru au fost rănite

329

Patru persoane au murit în această seară, într-un accident rutier produs în comuna Cornul Luncii din judeţul Suceava, după ce două autoturisme s-au lovit frontal. Alte patru persoane, dintre care trei copii, care se aflau în cele două autoturisme, au suferit răni grave. Cei trei copii ar fi fost preluați în stare de inconștiență. În acest caz fost activat Planul Roşiu de intervenţie.

Tragedia s-a produs pe DN2, în comuna Cornul Luncii, județul Suceava, în urma unei ciocniri violente a două autoturisme în care se aflau opt persoane. Șoferul uneia dintre mașini a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde a intrat în colegiune cu o auto care circula regulamentar.

 

La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensiva SMURD si patru ambulante ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

DUpă o evaluare sumară a persoanelor din cele două autoturisme, patru dintre acestea au fost declarate decedate. Alte patru persoane, trei copii și un adult, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, trei dintre victime fiind preluate în stare de inconştiență.