Un senator de Olt, posibil înlocuitor al lui Shhaideh

178

Conducerea PSD s-a reunit pentru a decide cine le va lua locul miniștrilor demisionari. Printre numele vehiculate se regăsește și cel al senatorului de Olt Paul Stănescu, liderul organizației județene. Acesta este luat în calcul pentru portofoliul deținut până aseară de Sevil Shhaideh.

Presa centrală susțin că premierul Mihai Tudose și liderul PSD Liviu Dragnea au liste proprii cu propunerile pentru cele trei portofolii. Pentru a nu exista discuții, se va supune la vot fiecare propunere făcută de cei doi. Printre numele vehiculate că ar putea prelua Ministerul Dezvoltării dar și funcția de vicepremier se numără și senatorul de Olt Paul Stănescu, liderul organizației județene.

Stănescu are mari șanse să preia acest portofoliu chiar dacă nu reprezintă o nominalizare comună a celor doi demnitari ci se află doar pe lista lui Dragnea. Motivul: Paul Stănescu a fost unul dintre liderii PSD care i-au cerut lui Tudose să nu demisioneze. Pe lista premierului pentru același portofoliu se află Marcel Ciolacu iar pentru Transporturi nominalizat este Gabriel Vlase.

Ate persoane nominalizate este Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa.
Miniştri Sevil Shhaideh (Ministerul Dezvoltării), Rovana Plumb (Ministerul Fondurilor Europene) şi Răzvan Cuc (Ministerul Transporturilor au demisionat aseară la solicitarea premierului Mihai Tudose.