Politicieni importanți de la mai toate partidele, la înmormântare liderului PNL Olt

510

Președintele PNL Olt, Ion (Costel) Moisescu, va fi condus pe ultimul drum mâine, începând cu ora 13. Alături de el vor fi membrii marcanți ai PNL, în frunte cu președintele Ludovic Orban, mai mulți parlamentari de Olt, o delegație a CJ Olt, condusă de președintele Marius Oprescu, dar și reprezentanți ai principalele formațiuni politice de pe scena locală.

Ion Moisescu, președintele PNL Olt va fi condus pe ultimul drum mâine, începând cu ora 13. El își va dormi somnul de veci la cimitirul Bisericii „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din localitatea Mărgineni – Slobozia.

Vor fi alături de familia Moisescu mai mulți lideri centrali ai partidului, în frunte cu președintele PNL Ludovic Orban. Liderul PNL Olt va fi condus pe ultimul drum de reprezentanți ai principalelor formațiuni politice de pe scena locală: PSD și ALDE. Nu vor lipsi de la inmormântare colegii din CJ Olt în frunte cu președintele Marius Oprescu.

,,Eu am anunțat întreaga conducere a PNL despre dispariția președintelui Moisescu. Cu siguranță mulți dintre ei îl vor conduce pe ultimul drum. Nu știu, cu exactitate câți vor veni. Ce vă pot confirma este prezența domnului președinte Ludovic Orban,, a declarat vicepreședintele PNL Gigel Știrbu, prietenul celuit dispărut.

,,Domnul președinte va participa la înmormântare alături de alți angajați ai Consiliului Județean și consilieri județeni. Cu toții își exprimă regretul pentru dispariția unui politician valoros, echilibrat, care și-a exprimat întotdeauna punctul de vedere cu multă decență. Dumnezeu să-l odihnească în pace!,, a declarat Miruna Ginerică, purtător de cuvânt al CJ Olt.

,,Voi participa la înmormântare alături de mai mulți colegi de la ALDE. Costel Moisescu a fost un politician echilibrat și am avut permanent o relație de respect. Dumnezeu să-l odihnească!,, a declarat prim-vicepreședintele ALDE, Ioan Ciugulea, fost coleg de partid cu Ion Moisescu.