A treia serie de aprobări pe Casa Verde. 44 de olteni au primit o veste bună

100

De săptămâna viitoare, 44 de olteni beneficiari ai programului CASA VERDE CLASIC – sesiunea 2016, ce fac parte din a treia serie de verificări, pot semna contractele de finanţare nerambursabilă.

În urma celei de-a treia serii de verificări efectuate de Administrația Fondului pentru Mediu pentru al treilea set de 50 de dosare de finanțare depuse la nivelul județului Olt în cadrul Programului Casa Verde Clasic, sesiunea 2016,  44 dosare de finanțare au fost aprobate și 6 au fost respinse. Cei care au primit undă verde sunt așteptați să semneze contractile.

“Solicitanții (persoane fizice) din județul Olt, ale căror dosare de finanțare au fost aprobate și se regăsesc în Anexa nr 1/OT (a treia serie de verificări) afișată pe pagina de internet a AFM: www.afm.ro la domeniul Casa Verde Casic – persoane fizice, se pot prezenta începând cu data de 17.10.2017 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroșanu, nr. 3, județul Olt, pentru semnarea contractelor de finanţare nerambursabilă. Precizăm că persoana fizică – titular de contract, se prezintă cu Cartea de Identitate sau Buletinul de Identitate, în original, în termen de 60 zile de la data de 17.10.2017. Data limită de semnat contractul de finanțare este 15.12.2017.”, a anunțat Dorel Șteomlega, directorul APM Olt.

La nivelul județului Olt în cadrul Programului Casa Verde Clasic, sesiunea 2016, au fost depuse în total 288 dosare de finanţare din care: 286 dosare de finanţare pentru instalare panouri solare şi două dosare de finanţare pentru instalare pompe de căldură. Suma totală alocată judeţului Olt pentru Programul Casa Verde Clasic 2016 a fost de 1.735.047 lei.