Trei persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident

345

Trei persoane au ajuns, în această după-amiază, la spital cu răni grave, după ce autoturismele în care se aflau s-au izbit violent. Evenimentul rutier s-a produs pe DN 65, pe raza comunei Optași.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Pompierii de la Stația Scornicești au intervenit la fața locului cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În cele două autoturisme se aflau patru persoane dintre care trei au fost rănit, una fiind încarcerată.

,,Pompierii au intervenit pentru descarcerea uneia dintre victime, un bărbat de 50 ani, șoferul unuia dintre autoturisme. Acesta a fost găsit conștient de salvatori și a fost preluat, de echipajele medicale și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean de Urgență SLatina. Bărbatul prezenta dureri la bazin și la coloana vertebrală ”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

La Spitalul Județean de Urgență Slatina au ajuns și ceilalți doi răniți- femeie, în vârstă de 51 de ani, din București, cu traumatism toracic, și un bărbat, de 46 de ani, din Oțelu Roșu, județul Caraș-Severin, pasageri în autoturismele implicate în accident.