Au plecat la facultate, dar au ajuns la spital

393

Trei tineri au fost răniți după ce s-au răsturnat cu mașina. Accidentul a avut loc în această seară la Pădurea Sarului. Tinerii plecaseră spre facultate, la Craiova, dar au ajuns la spital.

Tinerii-un băiat și două fete, plecaseră cu mașina spre Craiova, unde erau studenți. În curba de la Saru, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, tânărul aflat la volan a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. După ce s-a rostogolit de câteva ori, mașina a aterizat pe roți, în pădur, la 10 metri de drum.

Din fericire cei trei tineri transportați la spitalul din Slatina au suferit răni minore care nu le-au pus viața în pericol.

„Șoferul, în vârstă de 18 ani, din Slatina, prezenta excoriații și dureri la membrele inferioare și superioare. O tânără de 22 de ani, din Pleșoiu, avea excoriații la cap, membrele superioare, traumarism lombar și traumatism toracic. Cea de a doua tânără, în vârstă de  20 de ani, din Slatina, cu multiple excoriații, traumarism lombar”, a declarat Băsășteanu.

Potrivit polițiștilor, șoferul care era începător nu consumase băuturi alcoolice. Cu toate acestea, el este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.