Campioana s-a întors acasă: Sunt foarte fericită pentru această performanță

47

Proaspăta campioană europeană cu echipa României, tenismena slătineancă Adina Diaconu s-a întors de la Campionatul European din Luxemburg, fiind întâmpinată la aeroport de jurnaliști.

Adina Diaconu și șefa de la Federația Română de Tenis de Masă Beatrice Romanescu au fost întâmpinate de jurnaliști la întoarcerea de la Campionatul European din Luxemburg, unde echipa feminină a cucerit titlul european. Cele două au comentat victoria obținută de echipa națională după 12 ani. Beatrice Romanescu a bifat faptul că fetele componente ale lotului național- Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro dar şi slătinencele Irina Ciobanu si Adina Diaconu- alcătuiesc împreună o echipă de vis.

https://realitateaoltului.ro/2017/09/17/tenismenele-slatinence-campioane-europene/

După 12 titluri europene obţinute la juniori, Adina Diaconu a mărturisit că visul său este de a obţine mai multe titluri la seniori. „Sunt foarte fericită pentru această performanță. Noi ne doream de foarte mult timp această medalie, iar în aceste zile alături de senioarele României am avut de învățat foarte multe. Sper să am și mai multe titluri la seniori. Muncesc foarte mult zi de zi pentru acest lucru pentru că mi doresc foarte mult medalia de aur de la seniori și este ca un vis pentru mine.”, a declarat Adina.

Echipa feminina de tenis de masă a României a devenit campioană europeană, acesta fiind al patrulea titlu obţinut de România pe echipe la feminin, după cele obţinute în 1992, 2002 şi 2005.

Beatrice Romanescu, frumoasa șefă de la FR de Tenis de Masă, și frumoasa jucătoare Adina Diaconu, comentând victoria de aur de la Europeanul pe echipe din Germania! ”Chinezoaicele noastre sunt cele mai bune!”

Publié par Libertatea.ro sur lundi 18 septembre 2017