Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, în finala Campionatului European de la Luxemburg

56

Echipa feminină a României, din care fac parte și slătinencele Adina Diaconu și Irina Ciobanu, s-a calificat, în această după-amiază, în finala Campionatului European pe echipe de la Luxemburg. Cele trei componente ale naţionale care ai jucat semifinala cu Rusia şi-au întrecut pe rând adversarele. Finala se va juca mâine cu echipa Germaniei.

Naţionala României la tenis de masă s-a calificat astăzi pentru a opta oară în finala Campionatului European, după ce au învis în toate cele trei întâlniri reprezentantele Rusiei.

În semifinala Eliza Samara a trecut cu 3-2 de Yana Noskova, Daniela Dodean Monteiro a învins-o fără drept de apel pe Polina Mikhailova , iar Bernadette Szocs a trecut cu 3-1 de Olga Vorobeva.

Echipa României este formată din Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu şi Adina Diaconu.

În finală de mâine, fetele noastre, care au deja la gât medalia de argint, vor întâlni reprezentantele Germaniei, echipă ce a dispus cu 3-2 de Olanda. Victoria le-ar putea schimba medaliile de argint în unele de aur.