INCREDIBIL A murit încercând să se răcorească în apele Oltului

636

Un bărbat de 30 de ani a sărit în apele Oltului de pe podul de la Slatina, în această după-amiază. Cadavrul acestuia a fost găsit după câteva zeci de minute de scafandri de la ISU Olt.

Potrivit informaţiilor furnizate de salvatori, bărbatul este din localitatea Văcăreşti, de lânga Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Din primele cercetări, nu este vorba de o sinucidere. Tânărul se afla pe Podul Olt împreună cu mai mulţi amici când a decis să sară de la înălţime. El s-a aruncat în apele râului pentru a le demonstra prietenilor că are curaj şi spunându-le că doreşte să facă o baie pentru a se răcori.

Potrivit amicilor victimei, aceasta ştia să înoate. Acesta este şi motivul pentru care pe ei nu i-a îngrijorat iniţiativa tânărului care şi-a găsit sfârşitul în apele Oltului. Amicii cu care victima se afla au sunat la 112 pentru a anunţa incidentul după câteva minute bune în care au aşteptat ca prietenul care sărise de pe pod să iasă la suprafaţă.

Sosiţi la faţa locului, scafandri de la ISU au avut nevoie de câteva zeci de minute pentru a scoate la suprafaţă cadavrul bărbatului. În ciuda manevrelor de resuscitare, inima acestuia nu a mai fost repornită. Tot ce au mai avut de făcut medicul de pe ambulanţă, chemat la faţa locului, a fost să declare decesul.

Cadavrul a fost transportat la medicină legală unde va fi autopsiat pentru a se stabili cauza decesului. Medicii susţin că bărbatul ar fi putut suferi un infarct la impactul cu apa râului.