UPDATE O slătineancă poate ajunge cel mai mare sportiv din toate timpurile, la juniori. Adina a ajuns în FINALĂ la Campionatul European

832
Adina Diaconu (foto dreapta), alături de antrenorul Petre Arnăutu și lotul național al României

UPDATE Fetele noastre au învins selecţionata Azerbaijanului şi s-au calificat în finală.

Adina Diaconu îl poate depăși pe Mister Champions League, jucându-și șansa de a ajunge cel mai mare sportiv din toate timpurile, la juniori. Două medalii de aur la Campionatul European de tenis de masă de juniori și cadeți ce se desfășoară în Portugalia o pot plasa drept cel mai galonat tenismen european din istoria celor patru decenii de campionate.

https://realitateaoltului.ro/2016/12/07/incredibil-adina-diaconu-campioana-mondiala/

Adina Diaconu este vedeta principală a Campionatului European de tenis de masă juniori și cadeți 2017 ce se desfășoară în perioada 14- 23 iulie la Guimaraes, în Portugalia. Toți ochii sunt ațintiți spre sportiva slătineancă pe care două medalii de aur o pot plasa în fruntea celor mai mari sportivi juniori ai continentului, doborând recordul deținut de bielorusul Vladimir Samsonov- 13 titluri. Adina deține în prezent 12 titluri, iar acesta este ultimul său campionat la juniori, în octombrie împlinind 18 ani. Antrenată de Petre Arnăutu, ea are șansa de a depăși toți jucătorii din istoria celor 40 de ani de competiții continentale.

Citiți și: https://realitateaoltului.ro/2017/05/04/petre-arnautu-premiul-mentor-pentru-excelenta-in-educatie/

Adina a ajuns în sferturi, echipa națională întâlnind astăzi selecționata Cehiei, la ora 13.15. Slătineanca noastră concurează în proba individuală, la dublu, dublu mixt și echipe. În ultimii patru ani, Adina a cucerit de fiecare dată titlul european în proba individuală, iar în 2016 a luat aurul și la echipe.

Diaconu a mai intrat în istoria tenisului de masă juvenil anul trecut, însă la nivel mondial, când, împreună cu Andreea Dragoman, a devenit campioana lumii.