Accident grav la Pădurea Sarului. Trei autoturisme implicate, şase persoane rănite

488

Mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ale ISU Olt au intervenit cu puţin timp în urmă pentru a acorda primul ajutor victimelor unui grav accident de circulaţie, produs pe DN65, în zona Pădurea Sarului. Pentru a permite intervenţia salvatorilor, traficul a fost blocat aproximativ o oră.

Salvatorii au asistat la faţa locului toate cele şase victime ale accidentului, toţi bărbaţi cu vârste cuprinse între 60 şi 64 ani. Trei dintre victime au refuzat transportul la spital, una dintre victime a fost transportată la spitalul din Slatina, alta la spitalul din Balş, iar una dintre ele, aflată în stare gravă, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din craiova. Potrivit salvatorilor, este vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu o plagă tăiată în zona jugularei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier şi cine se face vinovat de producerea accidentului.