A murit de ziua iubitei procuror. Un poliţist oltean s-a înecat la Eforie Nord

5319

Poliţistul Georgian Cazacu din Drăgăneşti Olt a murit cu puţin timp în urmă în staţiunea Eforie Nord, în zona Steaua de Mare. O ambarcaţiune SMURD l-a adus pe bărbat din larg la ţărm şi a făcut tot posibilul să-l readucă la viaţă pe tânăr. Georgian venise la mare alături de prietena lui, procuror. Deşi cazaţi la Mamaia, cei doi au ales să meargă la Eforie Nord pentru a sărbători ziua de naştere a femeii.

Tânărul poliţist în vârstă de 27 de ani, care şi-a pierdut viaţa înecat în Marea Neagră, îşi desfăşura activitatea la Drăgăneşti Olt. El solicitase de curând transferul la IPJ Dolj pentru a fi mai aproape de logodnica lui. Înainte ca bărbatul să-şi schimbe locul de muncă, cei doi au ales să petreacă la mare atât transferul cât şi ziua de naştere a femeii. Nimeni nu s-a gândit că vor fi ultimele clipe petrecute împreună de cei doi. În jurul orei 18,30, poliţistul a intrat în apă pentru ultima baie pe această zi. A plecat înot spre larg. la un moment dat, salvamarii au observat că el plutea deasupra. Au anunţat o ambarcaţiune SMURD pentru a-i acorda primul ajutor. În ciuda intervenţiei rapide, poliţistul nu a mai putu fi salvat, spre disperarea logodnicei sale care a primit de ziua ei cel mai nedorit cadou.

Despre decesul poliţistului de la Drăgăneşti, IPJ Olt a fost informat de către colegii de la IPJ Constanţa. Georgian Cazacu lucra la Poliţia Drăgăneşti de cinci ani. El avea funcţia de inspector în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Tragedia în care Georgian Cazacu şi-a pierdut viaţa vine la nici două ore de la momentul în care, în aceeaşi zonă o altă persoană, tot tânără, a murit înecată.