Atenție, șoferi! Se reia ridicarea mașinilor în Slatina. 700 de lei taxa de recuperare

1333

Primăria Slatina a supus în această dimineață transparenței publice noul regulament de parcare și ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar. Timp de 10 zile, slătinenii pot veni cu propuneri la proiectul de hotărâre.

Primăria Slatina a decis să reia activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar pe domeniul public/privat al municipiului. Activitatea de ridicare, transport, depozitare și eliberare a autovehiculelor va fi realizată de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public a primăriei.

Potrivit Regulamentului supus astăzi transparenței publice, parcarea neregulamentară va fi taxată cu ridicarea mașinii, recuperarea fiind contra-cost.

Tariful stabilit pentru ridicare, transport și depozitare este de 700 de lei pentru persoane fizice și 1400 lei persoane juridice, înjumătățit dacă se achită până în 48 de ore. Tariful de depozitare pentru fiecare zi după expirarea celor 48 de ore este de 50 de lei/zi, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Regulamentul va fi supus transparenței timp de 10 zile, urmând ca primăria să organizeze o dezbatere publică, apoi proiectul să fie supus aprobării consilierilor locali.

20 de lei/lună parcarea unei mașini în Slatina. Regulamentul a fost supus transparenței publice