Și Primăria Potcoava finanțează ideile localnicilor

185

Proiectele locuitorilor din Potcoava pentru activități nonprofit de interes general vor fi finanțate de către primărie. Cei interesați pot depune documentațiile până pe data de 25 mai.

Două săptămâni mai au la dispoziție locuitorii orașului Potcoava pentru a solicita bani nerambursabili de la primărie, pentru a-și pune în practică ideile și a realiza proiecte de interes general. Finanțările nerambursabile se acordă din bugetul local pentru domeniile sport, cultură și culte religioase, acțiunile trebuind să fie puse în practică în acest an.

Până pe 25 mai, pot solicita bani de la administrația locală atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice fără scop patrimonial- asociații sau fundații, cu sediul în orașul Potcoava. Pentru proiectele din domeniul sportiv, primăria va aloca 15.000 de lei, pentru cele de cultură 5000 de lei, iar pentru cele aparținând cultelor religioase 15.000 de lei.

Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se vor efectua în perioada 29- 30 mai.

La Slatina, finanțarea nerambursabilă a proiectelor de interes local se face din anul 2010, cu bani d ela primărie fiind realizate spectacole pe esplanadă, concursuri de folclor, lansări de carte, s-a prevenit violenţa, s-a vorbit despre autism. Anul trecut au fost depuse 32 de proiecte, iar pentru anul acesta suma aprobată și prevăzută în bugetul autohton este de 700.000 de lei.

O lună pentru a cere bani de la primărie. Finanțare nerambursabilă pentru proiectele de interes local