Primarul Balșului, invitat la Casa Regală a României

1024

Mădălin Teodosescu participă astăzi la petrecerea de 10 mai de la Palatul Elisabeta. Edilul a fost invitat în calitate de președinte al Asociației Orașelor din România.

Invitat la Casa Regală a României este astăzi și un primar din Olt. Edilul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, președinte al AOR – Asociația Orașelor din România, participă la petrecerea de la Palatul Elisabeta. Ziua de 10 mai marchează sărbătoare națională a României, fiind astfel organizată de Casa Regală o petrecere în grădina Palatului, cunoscută sub numele de Garden Party. De Ziua Regalității, România sărbătorește 151 de ani de când principele Carol de Hohenzollern a pus bazele României moderne. Regele Mihai a lipsit astăzi de la manifestări, fiind în Elveția.

Tot astăzi, edilul oltean s-a întâlnit în Capitală cu Autoritatea de Audit – Curtea de Conturi a României, pentru a discuta despre principalele probleme întâmpinate de membrii AOR ca urmare a misiunilor de audit dispuse de către autoritățile de management de gestionare a fondurilor europene.