O lună pentru a cere bani de la primărie. Finanțare nerambursabilă pentru proiectele de interes local

181

O lună încheiată au la dispoziție slătinenii care doresc să-și pună ideile în practică și să realizeze diverse activități socio-culturale, educative sau sportive și nu numai. Cu condiția ca aceste proiecte să promoveze sau să adauge identitate municipiului Slatina, administrația capitalei de județ pune la bătaie finanțarea, banii fiind nerambursabili.

Primăria municipiului și Consiliul Local Slatina aa anunțat astăzi deschiderea sesiunii de participare pentru depunerea de proiecte în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. ʺProiectele pot fi depuse de către persoane fizice și juridice fără scop patrimonial, asociații și fundații, în următoarele domenii: cultură, sport, educație, culte religioase, învățământ, sănătate etc. Programele și proiectele trebuie să fie de interes public local și să promoveze/adauge identitate imaginii municipiului Slatina. Ultima zi pentru depunerea proiectelor: 19 mai, orele 16.30, la registratura Primăriei municipiului Slatina. Informații suplimentare în acest sens, inclusiv regulamentul de participare, pot fi aflate pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, explică Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Suma aprobată și prevăzută în bugetul autohton pe acest an pentru finanțarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes public local este de 700.000 de lei.

700.000 de lei pentru ideile slătinenilor transpuse în proiecte de interes local