Ultimele clădiri de la Unitatea Militară vor fi demolate. Se face loc pentru grădiniță și parc

831

După 104 ani în care au rezistat în incinta fostei Unități Militare de la gară, comandamentul și alte două clădiri, toate trei cu câte un etaj, vor fi făcute una cu pământul, pentru a face loc unei grădinițe și unui parc, parte a unui proiect de realizare a centrului multifuncțional de către Primăria Slatina. Consilierii locali vor da undă verde pentru demolare în ședința extraordinară de mâine.

Consilierii locali vor vota mâine ca ultimele clădiri de pe terenul fostei unități militare de la gară, împărțit de către municipalitate în loturi pentru realizarea unui centru multifuncțional, să fie scose din funcţiune în vederea casării şi demolării pentru realizarea obiectivelor de investiţii propuse prin P.U.Z.

Astfel, Pavilion A – comandament –construcţie parter şi etaj- anul punerii în funcţiune: 1913, Pavilion B – construcţie P+1E- anul punerii în funcţiune: 1914 și Pavilion B1 – construcţie P+1E- anul punerii în funcţiune: 1913, amplasate pe suprafaţa de teren de 21.807 mp, pe care se va realiza obiectivul de investiţii „ Amenajare parc şi grădiniţă” vor deveni istorie. Specialiștii au stabilit că aceste clădiri, aflate într-un stadiu avansat de degradare, necesită scoaterea din funcțiune.

Parc și grădiniță la fosta Unitate Militară de la gară