22 de permise reţinute şi 595 de sancţiuni aplicate

97

Şoferii care au încălcat legislaţia rutieră au fost aspru sancţionaţi şi în acest weekend, poliţiştii olteni reţinând 22 de permise şi aplicând aproape 600 de amenzi, dintre care mai mult de jumătate pentru depăşirea vitezei maxime admise.

13 echipamente radar au înregistrat orice depăşire de viteză pe drumurile Oltului în perioada 5- 7 mai. Poliţiştii au fost cu ochii nu numai pe vitezomani, ci pe toţi şoferii care au încălcat legislaţia rutieră. Iar rezultatul acţiunii s-a lăsat cu sute de sancţiuni şi zeci de şoferi lăsaţi pietoni.

“În cele 3 zile, polițiștii olteni au constatat 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au aplicat 595 de sancțiuni contravenționale, prevăzute de legislația rutieră. Astfel, pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost aplicate 363 sancțiuni, 12 conducători auto depășind viteza maximă legal admisă cu mai mult de 50 km/h. De asemenea, au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.