Tânăr de 19 ani, mort într-un accident la Cilieni

922

Un tânăr de 19 ani din comuna olteană Tia Mare a murit aseară, într-un accident la Cilieni. Resuscitat o oră de către paramedici, Sabin Urzicana nu a putut fi salvat.

received_1179620028795555

Doi tineri din Tia Mare, șoferul de 20 de ani și un consătean de 19 ani, au fost accidentați ieri-seară în comuna Cilieni. Șoferul a pierdut într-o curbă controlul autoturismului, intrând în indicatorul cu denumirea localității, fixat într-un soclu de beton. Șoferul, care nu consumase alcool, a fost rănit ușor, refuzând internarea, însă pasagerul a intrat în stop cardio-respirator.
„Pompierii SMURD Stoenești și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit vineri, 21 octombrie, în jurul orei 22.30, în comuna Cilieni, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor unui accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism. Echipajele medicale au găsit două victime, șoferul, în vârstă de 20 de ani, conștient și pasagerul dreapta-față, în vârstă de 19 ani, în stop cardio-respirator. Personalul medical a început imediat manevrele de resuscitare pentru tânărul găsit în stop cardio-respirator, executând aproximativ o oră resuscitare cadio-pulmonară, dar pacientul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.”, declară plutonierul major Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Șoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.