Accident cu 6 răniți; două fete de 4 și 8 ani și mama lor, la spital

232

Patru olteni, printre care două minore, au ajuns astăzi la spital, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, produs în jurul orei 13.30, pe DN 65, în localitatea Optași Măgura. Răniți ușor, șoferii au refuzat internarea.


Șase persoane au fost rănite astăzi în urma unui accident produs la Optași Măgura. Potrivit ISU Olt, „la fața locului au fost mobilizate în cel mai scurt timp două ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare, o autospecială SMURD pentru victime multiple și trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță. Toate cele șase victime au fost găsite în afara autoturismelor, conștiente.”
La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina au fost transportate două fetițe, una în vârstă de patru ani, cu traumatism cranio-cerebral și contuzii la mâna stângă și piciorul stâng, cealaltă, în vârstă de opt ani, cu traumatism la mâna stângă, dar și mama acestora, în vârstă de 37 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și suspiciune de fractură la mâna dreaptă. Tot la UPU Slatina a fost transportat și pasagerul din celălalt autoturism, în vârstă de 47 de ani, cu traumatism cranio-cerebral.
Șoferii celor două autoturisme, de 43 și 20 de ani, au suferit răni în zona capului, au fost asistați la locul intervenției și au refuzat transportul la spital.