UNPR Olt nu vrea alianță cu PSD. Află cine-i va reprezenta în lupta pentru Primăria Slatina.

552
UNPR Olt îşi ia soara în propriile mâini

Progresiştii olteni au decis să renunţe la a se mai ruga de social-democraţi să-I ia aliaţi la alegerile din vară şi să-şi ia soarta în propriile mâini. Ei au anunţat că până la finele acestei luni vor anunţa toţi candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele organizaţiei judeţene Pavel Belinski, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.

,,Indiderent de ce se întâmplă la nivel central, noi vom merge separat în judeţul Olt, pe liste proprii” a decarat Pavel Belinski. Cât priveşte numele celor care vor fi vârfurile de lance ale progresiştilor în scrutinul local, în cele 112 localităţi, acestea vor fi făcute publice până la finele acestei luni. Belinski nu a suflat o vorbă despre posibila candidatură a lui Emil Albotă la şefia administraţiei slătinene. Acest lcuru lasă loc de speculaţii. Nu excludem o candidatură surpriză la Primăria Slatina din partea progresiştilor, aceştia putând miza, susţin anumite surse, pe fostul său membru Andrei Iordache, intrat de curând în conflict cu liderii PSD Olt.

Vicepreşedintele UNPR Olt a susţinut că progresiştii îşi propun să obţină un procent de peste 20% din voturile electoratului din judeţ, exprimate la alegerile locale.