Rămas bun, Lucică!

614
foto: olt-alert.ro

Mii de oameni l-au condus astăzi pe ultimul drum pe primarul comunei Tătuleşti, Lucian Istrate. Printre ei s-au aflat rude, prieteni şi colegi de partid. Cu toţii şi-au luat rămas bun de la cel care a fost un om deosebit, un primar destoinic şi un coleg pe care oricine şi-l doreşte. El a fost împuşcat accidental, sâmbătă, la o partidă de vântoare.

O mare de flori a îmbrăcat catafalcul pe care se afla sicriul cu trupul neînsufleţit al celui care a condus de peste un deceniu destinele comunei Tătuleşti. Lacrimile miilor de oameni veniţi să-şi ia rămas bun de la Lucian Istrate au dovedit aprecierea de care s-a bucurat acesta din partea celor care l-au cunoscut. I-au fost alpturi pe ultimul drum nu doar rudele şi consătenii dar şi un sobor de preoţi în frunte cu PS Sebastian, şefii judeţului, parlamentarii de Olt dar şi foarte mulţi colegi primari.
Datorită numărului foarte mare de participanţi la ceremonia de înmormântare, s-a decis ca slujba religioasă să se ţină în curtea bisericii din localitate.

Nimic din toate astea nu poate alina durerea din sufletul membrilor familiei sale, al rudelor şi a localnicilor care nu cred că vor mai avea un primar aşa cum a fost Lucian Istrate, gata oricând să-i ajute.

Primarul comunei Tătuleşti a murit, sâmbătă, după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare. Un glonţ tras de un coleg şi prieten după un iepure I s-a oprit diect în inimă, decesul survenind instantaneu.

Dumnezeul să-l odihnească!