Sorin Brătoi a demisionat din CL

744
Liberalul Sorin Brătoi a demisionat din Consiliul Local Slatina

Consilierul liberal Sorin Brătoi şi-a anunţat demisia din legislativul slătinean. A făcut-o fără să-şi informeze colegii. Decizia sa vine la scurt timp după ce conducerea PNL a decis înlocurea sa de la şefia organizaţiei municipale. Brăoi a fost unul dintre potenţialii candidaţi ai liberalilor pentru funcţia de primar al Slatinei.

Brătoi şi-a justificat decizia prin faptul că nu se mai regăseşte în organizaţia controlată de deputatul Gigel Sorinel Ştirbu.,,Nu vreau să-mi irosesc potenţialul şi experienţa politică în cauze pierdute” a susţinut fostul preşedinte PNL Slatina.

Colegii lui Brătoi din PNL nu aveau cunoştinţă despre demisia sa din Consiliul Local Slatina. ,,Nu ştiu nimic despre acest lucru. Acum aud”, a susţinut secretarul geneal al PNL Olt, Ana Maria Ciauşu.

Nici cei din Legislativul local nu avea cunoştinţă de iniţiativa sa.
,,Eu nu ştiu nimic. La ultimele întâliri a fost prezent. Ultima dată ne-am întâlnit marţi la şedinţa pe comisie. Ar mai trebui să ne întâlnim mâine pentru că o zi mai târziu este şedinţă ordinară de consiliu. Nu ştiu ce să vă spun”, a declarat Viorel Rogojinaru.