Adina Diaconu, de trei ori campioană

352

Tenismena slătineană Adina Diaconu şi-a adjudecat toate medaliile de aur puse în joc la Campionatul Naţional de Tineret, dsfăşurat recent la Câmpulung. Ea a devenit campioană naţională de tinere la simplu, la dublu fete şi dublu mixt.

Adina Diaconu a depăşit aşteptările la acest campionat. Dacă medalia de aur la individual era ca şi câştigată de la început, nu la fel au stat lucrurile la întreceriele de la dublu.

La proba de dublu fete, Adina s-a completat foarte bine cu colega ei de la LPS Slatina, Bogdana Trifu, au reuşit să treacă de toate echipele adverse şi au urcat pe prima treaptă a podimului. La fel s-a întâmplat şi la dublu mixt, unde cea mai valoroasă tenismenă junioare a făcut o echipă foarte bună cu Alin Spelbuş, de la Pristavu Câpulung, fost coechipier la LPS.

LPS Slatina a fost reprezentată la această competiţie de sportivii: Marius Rădoi, Bianca Diaconu, Alin Pătraşcu şi Andreea Huduşan, care şi-a adjudece medalia de bronz.

După aceste victorii de răsunet, extrem de importante pentru tenismena slătineană, Alina Diaconu pleacă la Dumbrăviţa unde îşi va reprezenta echipa din care face parte la  turul III al Cupei ETTU.