Grav accident de circulaţie la Mărunţei

601
foto: arhivă

Drumul spre casă al unui tânăr de 21 de ani, din Mărunţei, s-a interupt aseară. El a fost accidentat mortal de o autoutilitară scăpată de sub control de un  bărbat de 29 de ani din Slatina. În urma impactului a mai fost rănit şi un adolescent din localitate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 18,30, pe DJ 546, pe raza comunei Mărunţei. Potrivit poliţiştilor, victima se deplasa, împreună cu un vecin adolescent, pe marginea drumului, pe lângă bicicletă. O autoutilitară scăpată de sub control de soferul aflat la volan i-a izbit din plin. Personalul de pe ambulanţă chemat să acorde primul ajutor nu a mai putut face nimic pentru a salva victima. Adolescentul a primit ingrijiri la faţa locului după care a dat declaraţie la poliţie cu privire la modul în care s-a petrecut accidentul după care a ajuns la spital.

„Conducătorul auto a fost testat cu etiloscopul şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, poliţiştii au fost întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Oamenii legii vor stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul”, a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.