Primul videoclip pentru Jo

82

S-au văzut, au concurat unul împotriva celuilalt, s-au plăcut, iar acum Uddi şi Jo lansează „Lasă-mă pe mine”. Dacă pentru Jo este primul videoclip, Uddi a mai colaborat recent cu Delia, pentru videoclipul piesei „Ipotecat”.

Produs de către Famous Production, alături de Cat Music România, single-ul „Lasă-mă pe mine” este un featuring cu frumoasa şi energica Jo (Ioana Anuţa), finalista X Factor, iar videoclipul este regizat de către echipa CevaDeVis.

„Lasă-mă pe mine este o piesă de vară, cu beaturi urbane şi versuri catchy, compusă şi produsă de către Randi, în studiourile Famous Production. Colaborarea cu Jo a fost foarte faină, pentru că ne înţelegem foarte bine din punct de vedere muzical. În piesa aceasta nu luăm dragostea în serios: ne distrăm, ne simţim bine şi vrem să vă facem să dansaţi pe ritmurile noastre”, spune Uddi.

„Piesa aceasta ni se potriveşte perfect, atât muzical, cât şi pentru că versurile ne reprezintă. Ne doream de multă vreme să colaborăm, încă din perioada în care eram colegi la X Factor. Punem pasiune în ceea ce facem şi sper să găsiţi această pasiune în ceea ce veţi asculta”, spune şi slătineanca Ioana Anuţa, alias Jo.

„Uddi este unul dintre cei mai talentaţi artişti din gaşca Famous Production, care a evoluat mult în ultimul an şi este o plăcere să lucrez cu el şi să compun piese pentru el. Am încredere în viitorul său muzical şi cred că această piesa va confirma valoarea sa ca artist”, spune producătorul său, Randi.

Şi-a schimbat look-ul

Tânăra solistă provenită din capitala Oltului nu numai că şi-a trecut în cont primul său videoclip, dar şi-a schimbat şi înfăţişarea, din blondă s-a transformat în şatenă.

“Mi-am făcut această schimbare la recomandarea stiliştilor de la Manifest, cei care se ocupă de mine de la “X Factor” încoace! După trei-patru ani de când am aceeaşi culoare de păr, era şi cazul să mă vopsesc şaten. Dar, sinceră să fiu, nu prea m-am obişnuit cu această culoare, aşa că am să mă fac la loc blondă”, a spus Jo. “Nu sunt o tipă elegantă, rar o să mă vedeţi încălţată cu tocuri, pentru că nu mă caracterizează! Prefer lucrurile comode şi ieşite din comun”, a mai declarat cântăreaţa.

Dincolo de look, Jo se pregăteşte să mai schimbe ceva şi pe plan muzical. Ea va avea o piesă în colaborare cu Dorian Popa de la “LaLa Band” şi speră să fie bine primită de public. “Este un nou proiect cu Dorian şi de abia aştept să iasă pe piaţă! Eu zic că este produs bun la care am muncit mult şi, surpriză, i-am cerut părerea fostului meu mentor, Dan Bittman! De altfel, cu el am ţinut mereu legătura, l-am sunat recent de ziua lui şi dansul, la rândul său, m-a trimis la un studio să îmi pun vocea pe o coloană sonoră a unui film”, a mai precizat Jo.