Micul Hercule se visează star de cinema

83

Nu e lună în care Giuliano Stroe, Micul Hercule cum este supranumit, să nu intre în atenția opiniei publice sau a presei. Asta și din cauza (sau datorită, depinde din ce punct de vedere privești) numeroaselor postări pe Facebook ale tatălui său, care ține morțiș să prezinte activitatea copiilor săi pe Internet, lăudându-se cu performanțele acestora în speranța obținerii unor „sponsorizări”. Deși spune că presa îl critică și-l urăște, Iulian Stroe – tatăl celor doi mușchiuloși din comuna olteană Icoana, face bani frumoși de pe urma acesteia. Cu toate acestea, având în vedere că cei doi copii sunt folosiți pentru sporirea veniturilor familiei și sunt supuși la antrenamente destul de dificile și complicate pentru vârsta lor, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt nu a reușit până acum să facă nimic, Curtea de Apel Craiova hotărând la mijlocul anului trecut ca cei doi frați să nu fie luați în plasament ci să rămână în familie.

Acum tatăl lui Giuliano și Claudio se gândește la altă metodă de a face bani de pe urma copiilor – să-i facă vedete de cinema.

  

De pe Internet pe marile ecrane…

Intrați în mreaja banilor, după ce au devenit celebri, membrii familie Stroe și-au pus în plan să dea lovitura nu doar în sport, ci și în cinematografie!

Iulian Stroe, tatăl micuțului Giuliano Stroe, care a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai puternic copil din lume, are clar stofă de afacerist. Iulian Stroe și-a pus în plan ca în viitorul apropiat să fructifice talentul celor doi băieți ai săi, Giuliano (supranumit micuțul Hercule) și Claudio, și în alt fel decât prin exercițiile de culturism care le-a adus faima, dar și probleme din partea legii, care a fost pe punctual de a-i lua din custodia părinților. Iulia Stroe își vede deja copiii staruri de cinema, asta după ce aceștia au ajuns celebri pe Internet.

 

Stimulente alimentare în loc de cadouri

Giuliano Stroe și frățiorul său mai mic, Claudio, nu au primit de sărbători cadouri, ca toți ceilalți copiii. Ei s-au ales cu pungi întregi de stimulente care să le dea energie pentru a face bodybuilding, un sport exagerat pentru vârsta lor.

Iulian Stroe, tatăl celor doi frați care au făcut senzație pe internet după ce au apărut în înregistrări făcând exerciții specifice de culturism, nu se dezice de ultimatumurile date de către autoritaăți, care amenință că-i iau copiii dacă nu oprește antrenamentele, ba chiar plusează!

Tatăl fraților Stroe i-a pozat pe Giuliano și Claudio cu pungi de proteine pe care aceștia le-au primit cadou de Moș Nicolae. O astfel de pungă costă circa 100 de lei, însă nu asta ar fi problema, cât recomandările făcute de specialiști, care avertizează că astfel de suplimente se consumă doar de către persoanele care au peste 18 ani!

Micul Hercule n-a avut tihnă nici de Anul Nou. Giuliano Stroe a fost supus din nou la exerciţii fizice, moment filmat cu mare atenţie de tatăl său. În filmuleţ apare şi fratele micuţului, Claudio, care repetă exerciţiile făcute de fratele său mai mare. Tatăl micuţului a pregătit cu multă atenţie momentul pe care l-a filmat. Astfel, bărbatul l-a aranjat pe Giuliano şi l-a stropit pe păr cu puţină apă dintr-un pulverizator de detergent. Micuţul s-a chinuit cu haltera preţ de câteva minute. La final, la îndemnurile tatălui, Giuliano s-a mândrit cu muşchii mult lucraţi.

Pe de altă parte, Iulian Stroe a rămas surprins în fața unei invitații făcute de către un profesor de sport care i-a scris o scrisoare în care și-a prezentat admirația pentru ceea ce reușit să facă cu puștii lui, dar și o invitație pentru cei doi micuți în ideea de a-i face halterofili.

 

Iulian Stroe nu vrea să-și dea copiii la haltere

La solicitarea unui profesor de sport, antrenor de haltere, care i-a transmis o scrisoare prin care îl întreba dacă își lasă copiii să practice halterele, Iulian Stroe, tatăl Micului Hercule, a dat un răspuns halucinant: „Mulțumesc pentru aprecieri, dar vreau să vă răspund într-un mod alla Stroe. Eu nu voi da copii niciodată la haltere sau să-i axez pe culturism. Copii mei fac gymnastică acrobatică și pentru asta au nevoie de forță fizică bineanțeles și pregătire specifică la care mă pricep bine (nu degeaba copii mei în special Giuliano are o faimă mondială,cînd cineva zice Giuliano e ca și cum ai zice Mike Tyson), dar nu au nimic de a face cu halterele stimate domn. Copii mei au recorduri mondiale la exerciții de gymnastică, în nici un caz la haltere sau culturism, că ei au un fizic de invidiat asta este alteceva, dar nu haltere și nu culturism! Sper să le fac un viitor în cinema sau în gimnastică, doar atît. Mulțumesc pentru complimente și vă urez spor la antrenamente și succese!”, a scris cu greșelile de rigoare Iulian Stroe pe pagina sa de Facebook

 

Giuliano Stroe, desemnat cel mai puternic copil din lume, a fost constrâns de tatăl său, nu cu mult timp în urmă, să-și facă și un program de noapte… pentru adulți, prin cluburi, dansând printre animatoare.

Cazul lui Giuliano Stroe, denumit “Micul Hercule”, și al fratelui său mai mic, a intrat în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt în urmă cu câteva luni. Autoritățile s-au sesizat după ce pe internet au fost postate filmulețe în care cei doi copii sunt puși de tatăl lor să facă exerciții de forță foarte dificile. Intanță a decis însă ca cei doi copii să rămână în grija părinților.