Blaga de ziua PDL: Am încredere în armata pedelistă

93

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, i-a îndemnat pe democrat-liberalii care au sărbătorit ziua partidului să creadă în unitatea formaţiunii, declarându-şi încrederea în “armata pedelistă” pe care a îndemnat-o la o opoziţie asiduă în baza căreia se va putea ajunge la o reconstrucţie viitoare, care să permită un scor bun la alegerile europarlamentare de anul viitor şi câştigarea alegerilor parlamentare în 2016.

„Bine aţi venit la această mare sărbătoare a PDL, primii 20 de ani de existenţă. Faptul că aţi venit atât de mulţi, că aţi răspuns cu atâta căldură invitaţiei conducerii partidului arată cât de mult iubiţi PDL şi vă mulţumesc. Arătaţi că politica nu se face numai cu mintea, se face şi cu sufletul şi cu inima. Aşa au fost, aşa sunt şi aşa vor fi pedeliştii’, le-a transmis Blaga celor câteva sute de membri şi simpatizanţi ai PDL prezenţi la sediul central din Modrogan, pentru a sărbători Ziua Partidului Democrat Liberal. 

După ce a făcut o trecere în revistă a istoriei constituirii PD şi mai apoi a PDL, subliniind rolul jucat de foştii lideri democraţi, Blaga a punctat rolul democrat-liberalilor de partid de Opoziţie şi meritul echipei în depăşirea momentelor dificile.

 

Promisiuniile preşedintelui

„În permanenţă nu ne mărginim doar la a critica Puterea, deşi în fiecare zi ne dă motive să o facem. (…) În fiecare zi abuzează de putere, în fiecare zi lovesc în oameni, nu se ţin de nicio promisiune din cele făcute. De aceea fiecare militant din Bucureşti până în fiecare organizaţie va trebui să spună oamenilor lucrurile acestea. Şi aşa ne vom reconstrui partidul şi aşa, în luptă cu ei, vom redeveni partidul de guvernământ după viitoarele alegeri electorale şi vă promit asta, dar nu vă promit că vă duc la Putere pe uşa din dos. Dacă vreţi unii dintre voi la Putere pe uşa din dos, găsiţi-vă alt preşedinte, nu pe mine. Am încredere în armata pedelistă, am încredere că împreună vom răzbi’, a afirmat Blaga. 

El s-a declarat optimist cu privire la scorul electoral pe care PDL îl va obţine la alegerile europarlamentare. „Vom scoate un scor foarte bun la alegerile europarlamentare şi o să avem un cuvânt greu de spus şi la alegerile prezidenţiale şi vom câştiga viitoarele alegeri parlamentare, pentru că uitaţi-vă cât de mulţi, cât de hotărâţi, cât de determinaţi suntem. Vă mulţumesc mult că aţi onorat astăzi PDL şi iubiţi-l în continuare pentru că merită”, a mai declarat preşedintele PDL. 

 

Produsele PDL-iştilor olteni, extrem de căutate

Alături de Vasile Blaga s-au aflat mai mulţi lideri ai actualei conduceri democrat-liberale, printre ei numărându-se Gheorghe Flutur, Andreea Paul, Liviu Negoiţă, Anca Boagiu, Cezar Preda, Radu F. Alexandru, Ioan Oltean, Theodor Stolojan, Traian Igaş, Traian Ungureanu, Mircea Toader, Cristian Rădulescu, Cristina Trăilă, Ioan Bălan, Marian Zlotea, Gigi Chiru. 

La ziua PDL a fost prezentă şi Elena Udrea alături de alţi parlamentari ai partidului: Daniel Geantă, Florin Secară, Florin Popescu, Lucian Bode, precum şi foşti parlamentari ai partidului: Carmen Axenie, Corneliu Ştirbeţ, Mircea Andrei. 

La eveniment au participat şi pedeliştii din judeţ în frunte cu preşedinta organizaţiei Siminica Mirea. Alături de colegii din Oltenia, reprezentanţii PDL Olt le-au oferit colegilor de partid mai multe produse culinare tradiţionale, extrem de apreciate dacă este să ne luăm după numărul democrat-liberalilor care au dorit să le guste.

 

Ziua democrat-liberalilor, sărbătorită şi la Slatina

Conducerea PDL Olt a ţinut să marcheze ziua partidului şi la Slatina. Acest lucru s-a făcut prin mai multe acţiuni desfăşurate pe esplanadă şi pe principalul bulevard şi reşedinţa judeţului. Cei mai cunoscuţi membri ai organizaţiei, printre care îi amintim pe Ana Anghel, Badescu Ion, Ioniţă Aurel, Arina Georgescu, Văduva Ştefan, Cioarec Viorica, Lazăr Aurel, Cheroiu Romulus, au împărţit baloane portocalii şi dulciuri copiilor dar şi mici atenţii doamnelor.

Potrivit preşedintei Siminica Mirea, produsele oferite cu ocazia zilei partidului au fost achiziţionate din cotizaţiile achitate de democrat-liberalii olteni.