Prinţul Mezelurilor şi Andreea Antonescu îşi caută nororcul pe Pământul Făgăduinţei

292

După mai multe încercări de relansare pe piaţa muzicală, cântăreaţa în vârstă de 30 de ani s-a mutat în America, împreună cu soţul şi cu fiica lor. După despărţirea de trupa Andre, Andreea Antonescu nu a mai avut acelaşi succes. Convinsă că în ţară nu mai are alte oportunităţi, cântăreaţa şi-a luat soţul şi fetiţa şi a plecat peste Ocean.

De câteva luni, Andreea, Traian şi micuţa Sienna, în vârstă de doi ani, trăiesc într-o casă cu chirie din Los Angeles. Surse din anturajul interpretei au declarat că artista doreşte să rămână definitiv în SUA. Ea e convinsă că acolo va reuşi să o ducă mai bine, mai ales că a prins un rol într-un scurtmetraj intitulat “A night with little Richard”, cu care speră să atragă atenţia producătorilor de la Hollywood.

Motivul pentru care Andreea şi cel supranumit prinţul mezelurilor, după  ce a moştenit de la tatăl său, Constantin Şpak, imperiul de la Potcoava, au decis să părăsească ţară este, se pare legat de datoriile foarte mari pe care firma le-a acumulat după de tatăl lui Traian s-a sinucis.

 

La 30 de ani şi după mai multe încercări de relansare a carierei, Andreea Antoenscu a decis să-şi facă bagajele şi să se mute cu soţul şi cu fiica lor în Los Angeles. Andreea, Traian şi fiica lor Sienna de doi ani s-au mutat de câteva luni în Los Angeles. Convinsă că în România nu mai sunt şanse să-şi relanseze cariera, Andreea Antonescu şi-a încercat norocul pe Pământul Făgăduinţei, unde a prins un rol într-un scurtmetraj intitulat “A night with little Richard”.

Se pare că printre principalele motive pentru care Andreea şi Traian, fiul celui care a înfiinţat imperiul de mezeluri de la Potcoava, Constantin Şpak, au decis să emigreze s-au numărat problemele cu creditorii pe care le întâmpină firmele de carmangerie şi mezeluri lăsate moştenire de socrul solistei, cel care s-a sinucis în urmă cu doi ani, din cauza datoriilor.

De atunci, afacerea familiei a fost blocată de bănci, motiv pentru care Traian, supranumit “prinţul mezelurilor” din Olt, a ales să plece din ţară. Mama solistei, Mioara, a plecat şi ea în Toronto, Canada, la casa noului ei soţ.

 

Pentru câteva zile la Slatina

Stabilită în Los Angeles, Statele Unite, împreună cu soţul său Traian şi Sienna, fiica lor care peste a împlinit zilele trecute 2 ani, Andreea Antonescu a venit împreună cu familia sa, într-o scurtă vizită, în România.

Cea care a făcut în urmă cu 15 ani istorie pe piaţa muzicală ca membră a duo-ului Andre nu a mai fost în ţară de la Crăciun. Acum, Andreea Antonescu a ajuns în oraşul natal, Galaţi, dar şi la Slatina, oraşul unde a locuit înainte să părăsească ţara. În reşedinţa Oltului s-a întâlni şi cu Andreea Bălan, naşa copilului său, care a concertat în urmă cu o săptămână, în cadrul turneului Mix Music Evolution.

 

Actriţă de scurtmetraj

De luni bune, Andreea şi Prinţul mezelurilor îşi duc traiul liniştiţi într-o casă cu chirie din Los Angeles, convinsă că acolo va reuşi să o ducă mai bine, mai ales că a prins un rol într-un scurtmetraj intitulat “A night with little Richard”, cu care speră să atragă atenţia producătorilor de la Hollywood.

Andreea Antonescu întoarce toate capetele de când şi-a pus silicoane, iar una dintre victimele sale este un tânăr cu un Ferrari, care i-a spus franc ce crede despre sânii blondei.

Andreea Antonescu face parte dintr-un scurtmetraj care este difuzat acum în America. Primul episod al producţiei ”A night with Little Richard” a ajuns deja în mediul online. Intriga celor patru minute cât durează prima parte este una destul de simplă: vedeta joacă rolul iubitei lui ”Little Richard” pe care îl părăseşte pentru un bărbat mult mai potent financiar.

Interesantă este una dintre replicile pe care solista, mama unei fetiţe, o primeşte la un moment dat de la noul ei partener, fericitul deţinător al unui Ferrari roşu. Acesta îi spune ”Îţi iubesc sânii”, după care izbucneşte în râs.

 

 O carieră apusă…

Andreea Antonescu a făcut parte din trupa Andre, alături de Andreea Bălan, formaţie care s-a bucurat de un succes nebun la sfârşitul anilor ’90. Piese precum „La întâlnire”, „Lasă-mă papa la mare”, sau „Prima iubire” erau nelipsite din discoteci în acea perioadă. La începutul anului 2001 primesc din partea revistei Bravo distincţia “Cea mai bună trupă pentru adolescenţi” şi sunt numite “prinţesele muzicii dance”, despărţindu-se însă la scurt timp din cauza neînţelegerilor dintre ele.

Soţia Prinţului Mezelurilor nu este singură la părinţi, mai are un frate, Răzvan, component al trupei Quattro. Şi-a început cariera la vârsta de 6 ani, când era un concurs la Galaţi, “Şi eu voi fi o stea”. Primul album al Andreei a fost scris de Adrian Ordean, care i-a scris 10 piese ce se regăsesc albumul solo al ei, “Din vina ta”, album pe care Andreea l-a lansat la numai 12 ani.

După lansarea albumului solo, micuţa Andreea, împreună cu alte doua fete (printre care şi Giulia, ex- Candy) înfiinţeaza trupă “Flash”. Însă proiectul nu durează mult, Andreea Antonescu visând la o carieră alături de Andreea Bălan pe care o întâlnise la mai multe emisiuni şi de care îi plăcea foarte mult.

Viaţa trupei Andre începe în toamna anului 1998, când Andreea Antonescu şi Andreea Bălan intră pentru prima oară în studio. Muzica celor două Andre a spart toate topurile muzicale dovadă şi mulţimea de premii obţinute printre care Premiul I la Secţiunea Şlagăre la Festivalul de la Mamaia 1999, premiul Bravo Otto pentru cea mai tare trupă pop-dance a anului 2000, patru Discuri de Platină şi un Disc de Aur pentru cele peste 1,2 milioane de albume vândute în cei peste trei ani de activitate şi multe alte premii cu care trupa Andre a spart piaţa muzicală românească la acea vreme.