Consiliera sexy a senatorului Vâlcov, ridicată de mascaţi

175

Bianca Cristina Toniţa, consiliera… juridică a senatorului Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei, nu este doar frumoasă, aşa cum singuri puteţi constata aruncând o simplă privire pe fotografiile alăturate, aflate pe Facebook-ul domnişoarei, ci şi deşteaptă. Cel puţin aşa suntem tentaţi să credem dacă este să ne luăm după propriile declaraţii referitoare la diplomele obţinute pentru confirmarea unor aptitudini sau cunoştinţe accumulate pe băncile facultăţii. Şi, ar mai fi ceva de spus despre ea: se vrea o femeie realizată din punct de vedere financiar. De aici însă i se trag necazurile. Pentru că din cauza ,,afacerilor”,  a fost ridicată cu câteva zile în urmă de mascaţi şi dusă la DIICOT Suceava. 

Cică ar fi cercetată ,,în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de iniţiere, constituire, sprijinire şi aderare a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani. Prin activitatea desfăşurată a fost prejudiciat bugetul de stat prin emiterea de facturi fictive pentru marfă inexistentă în realitate, pe care societăţile comerciale beneficiare le introduceau în contabilitate în vederea diminuării bazei impozabile şi neplata impozitului pe profit şi TVA…”

Cum a dat senatorul nostru de Biencuţa, habar nu avem, ce putem bănui este că ,,politica i-a legat”, tânăra lucrând în iarna trecută, potrivit colegilor din presa centrală, în campania electorală pentru parlamentare, în folosul candidatului USL Florea Crânguş.

Revenind la sexy consilierei Bianca, se spune că ar fi făcut învârtelile aducătoare de ,,mălai” prin S.C. NOA EXPRESS CONSULTING SRL cu sediul pe una dintre aleile municipiului. Despre prejudiciul creat bugetului de stat, cică s-ar ridica la câteva milioane de euro. Aşteptăm să ne comunice DIICOT Suceava suma cu exactitate, după finalizarea cercetărilor aflate în plină desfăşurare. Cum vom afla, vă vom informa! Până atunci, nu ne rămâne decât să o admirăm când se plimbă cu maşina de la Senat a preşedintelui Comisiei de Administraţie Publică, Darius Vâlcov.