Elevi de la Greceanu, Minulescu și Titulescu, acțiuni caritabile pentru mama unui coleg; urne pentru donații în farmacii

1538
foto: facebook Ioana Pushi

Mama unui elev de la Colegiul Național Radu Greceanu Slatina suferă de cancer pulmonar și are nevoie de 150.000 de euro pentru a efectua un tratament în Austria. Pentru a o ajuta pe slătineancă, elevii de la trei licee din oraș au demarat acțiuni caritabile de strângere de fonduri, iar colegele farmaciste ale femeii au amplasat urne pentru donații în 4 farmacii din municipiu.

Elevii de la Colegiul Național Vocațional Nicolae Titulescu Slatina și cei de la Colegiul Național Ion Minulescu Slatina se alătură campaniei umanitare demarate de către colegii lor de la Colegiul Național Radu Greceanu Slatina cu scopul de a strânge 150.000 de euro, suma necesară pentru ca mama unui elev de la Greceanu să beneficieze de tratament în Austria.

Mâine, 22 mai, elevii de la Titulescu vor organiza un spectacol caritabil, începând cu ora 18.00, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Prețul unui bilet costă 10 lei. Biletele pot fi achiziționate la intrarea în sală.

La rândul lor, și elevii de la Minulescu oferă ajutor. Pe 29 mai, ora 18.00, la Minulescu se va disputa un meci caritabil de fotbal CNRG- CNIM. Biletul costă 5 lei.

O altă inițiativă caritabilă vine și din partea colegelor de muncă ale Ioanei, farmacist de meserie, care au plasat urne pentru donații în cele patru farmacii Sante din Slatina:

– Str. Elena Doamna Bl.1, Sc. A, Ap.1 zona Steaua

– Str. Libertății, Bl. 1 Sc. C, Ap.2, vis-a-vis de Fântâna Speranței

– Str. Primaverii , Nr.16 ,Bl. FA11, Sc.B, Ap.3

– Str.Toamnei Nr.7A, Bl. DA2, Sc.A, Ap.1 – Piata Zahana.

Cei care au posibilitatea să doneze online, o pot face AICI:

https://www.facebook.com/donate/878202485720713/

DETALII despre cazul Ioanei:

Mobilizare pentru VIAȚĂ: elevii de la Greceanu strâng bani pentru mama unui coleg, bolnavă de cancer