Portofel cu peste 1000 de lei și carduri, găsit și returnat proprietarului din Fărcașele de către un jandarm

107

Prezent la un proces în Caracal, un bărbat din comuna Fărcașele și-a pierdut portofelul cu bani și documente în sala de judecată. Norocul lui a fost că găsitorul este om al legii, așa că a reintrat rapid în posesia bunurilor pierdute.

Astăzi, 28 mai , în sediul Judecătoriei din municipiul Caracal, plutonierul adjutant șef Gîlă Sergiu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în timp ce se afla în serviciul de pază a găsit în interiorul sălii de judecată un portofel. Omul legii a identificat persoana care l-a pierdut și a restituit bunul.

,,Jandarmul a procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării proprietarului, iar în interior a găsit carduri bancare, documente personale și o sumă de bani de peste 1000 lei.  Ulterior, subofiţerul a identificat persoana, prin intermediul avocatului care l-a reprezentat pe cetățean într-un proces la Judecătoria Caracal. Este vorba despre un bărbat din comuna Fărcașele, care nici nu-și dăduse seama de lipsa portofelului și a ţinut să mulţumească jandarmului pentru promptitudine şi pentru modul de executare a serviciului. Jandarmii olteni, din dispozitivele de pază și protecție instituțională de la obiectivele din competența inspectoratului, acționează permanent cu vigilență, concomitent cu exercitarea atribuțiilor pentru siguranța obiectivelor păzite,, anunță IJJ Olt.