Minoră de 13 ani, violată de un caracalean și șantajată pentru raporturi sexuale

124

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut ieri, un bărbat cercetat pentru viol și șantaj. Victima este o fată de 13 ani.

O femeie din Caracal a anunțat ieri poliția că fiica sa, de 13 ani, a fost violată de un bărbat de 50 de ani, din municipiu, și apoi șantajată să întrețină în repetate rânduri raporturi sexuale cu acesta.

,,Din primele verificări, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august – decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Caracal, ar fi invitat minora la locuința acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale cu acesta. Ulterior, bărbatul ar fi șantajat minora să întrețină un nou raport sexual cu acesta, întrucât minora ar fi refuzat să mai meargă la domiciliul acestuia. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și șantaj, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale,, anunță IPJ Olt.

Pe numele bărbatului a fost emisă ieri o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.