VIDEO/Bătaie la un bar din Coteana, patru tineri reținuți în Arestul IPJ Olt

344

Patru tineri din comuna Ipotești au fost reținuți ieri de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ei au agresat mai multe persoane pe terasa unui bar din comuna Coteana în urmă cu o săptămână.

Polițiștii olteni i-au identificat, în urma activităților investigativ-operative, pe cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, toți din comuna Ipotești, bănuiți că au fost implicați în bătaia de la barul din Coteana, de săptămâna trecută.
,,În fapt, la data de 14 aprilie 2024, în jurul orei 00:25, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana au fost sesizați cu privire la faptul că, pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, are loc un scandal între mai multe persoane. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că mai multe persoane din municipiul Slatina ar fi fost agresate fizic de un grup de patru tineri, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale din comuna Coteana, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.,, anunță IPJ Olt.
În urma probatoriului administrat, ieri, 21 aprilie, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.