Concurs la Spitalul Slatina pentru un nou lot de asistenți medicali

425

Cea mai mare unitate medicală cu paturi din județul Olt continua recrutarea de personal. Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs încă 12 posturi de asistenți medicali.

Continuă angajările d epersoanl nou la SJU Slatina. Unitatea recurtează asistenți medicali, fiinsd scoase la concurs uermătoarele posture:

– 6 posturi vacante de asistent medical, grad profesional debutant, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL/S la Secția Chirurgie Generală, Secția A.T.I., Secția Boli Infecțioase, Compartiment Boli Cronice, și Bloc Operator (Central);
– 4 posturi vacante de asistent medical, grad profesional principal, specialitatea medicină generală, nivel de studii PL, la Secția Cardiologie, Secția Neurologie și Cabinet Neurologie din Ambulatoriul Integrat Spitalului;
– 2 posturi vacante de asistent medical, grad profesional debutant, specialitatea balneofiokinetoterapie, nivel de studii PL, la Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

Se cer studii de specialitate, fără a fi impusă condiția vechimii în muncă. Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 10 aprilie. Proba scrisă se va susține pe 24 aprilie, interviul pe 30 aprilie, rezultatele finale urmând a fi anunțate pe 9 mai. Cei interesați, pot afla informații suplimentare la serviciul R.U.N.O. al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina sau la telefonul 0736/373205.