Demențo, reclamagiul de serviciu. Zilnic face reclamații, nu contează unde și pe cine reclamă…

639

Candidatul PNL la primăria Slatina, Dorel de la Prefectură, zis și Demențo, cel care și-a filmat partenera dezbrăcată iar imaginile au devenit virale pe net, poate candida cu succes la titlul de reclamagiul de serviciu. Adversari, directori de instituții și ziariști, cu toții au fost atacați de acest individ, dacă nu i-au cântat în strună. Cică toți sunt vai de capul lor, doar el este valoarea întruchipată. Dacă atacurile se duceau doar către unii dintre cei enumerați, ai mai fi fost credibil dar așa… mai bine te duci să te culci precum individul căruia toți îi spun că este beat, chiar dacă el nu recunoaște.

Dore de la Prefectură, deși este plătit de peste opt luni din bani publici, tot ce face este să se filmeze pentru rețelele sociale și să facă reclamație. În filmulețele postate, î îl denigrează în special pe primarul social-democrat Emil Moț. Este greu  să inventariem acuzațiile și jignirile aduse sau acțiunile de hărțuire…. Să nu vă închipuiți că este singura ocupație a politicianului plătit din bani publici să-și facă campanie… Dorel, zis și Demențo, a luat la rând toți directorii de instituție și a depus zeci de reclamații pe numele lor la instituțiile de control. Cum nu întotdeauna rezultatele controalelor erau pe placul individului care se vede deja ocupantul fotoliului de primar a Slatinei, îi reclama și pe inspectorii care au făcut verificările la instituțiile ierarhic superioare… Practic, toți cei care nu sunt cu el se aleg cu reclamații. La fel și cei care nu fac ce li se spune…. Activitatea în multe dintre instituții este serios afectată de reclamațiile lui Dorel, majoritatea fără nicio noimă. Confortabil nu se simt la lucru nici angajații din instituția în fruntea căreia a fost numit. De teamă să nu se trezească cu tot felul de probleme, oamenii tac și înghit, rugându-se să vină ziua când trebuie să demisioneze pentru a intra oficial în campanie electorală (n.r. Demențo a fost de la început în campanie electorală. Dacă unii dintre colegi s-au prins repede că el nu are nimic de a face cu funcția în care a fost numit, eu, recunosc, m-am prins mai târziu, după vreo două luni și jumătate).

Să nu vă închipuiți că doar primarul și directorii de instituții au avut de a face cu efectele stării de sănătate a lui Demențo, ci și ziariștii. Individul nu s-a limitat doar la folosirea unor apelative precum ,,ziariști aserviți”, ,,slugile PSD-iștilor, ci a mers mai departe. Mai întâi a reclamat doi din cei trei jurnaliști din județ care lucrează pentru mass-media centrală, subordonată Parlamentului. În cazul meu, cel puțin, pe lângă reclamația lui Demențo a mai fost și amenințarea liderului PNL Olt, șeful lui Dorel,  pe față, în cadrul unei conferințe de presă.  Că așa respectă ei libertatea presei. Cică ei nu trebuie să respecte  libertatea presei pentru că… nu-i bagă nimeni în seamă… (Poate sunt eu prea proastă, dar nu reușesc să înțeleg pentru ce ar trebui să-i bag în seamă… Pentru jignirile adresate adversarilor, pentru modul mizerabil în care înțeleg să facă campanie?!). Atunci când au constatat că nu reușesc să ne pună cu ,,botul pe labe” pe noi, ,,aserviți”, au trecut cei doi ,,mândri liberali” la atacuri la persoană pe  ideea că poate, poate ne ,,cumințim”.

În cazul celor care nu sunt reprezentanți ai ,,presei de stat”, cum este cazul colegului Ionuț Jifcu de la Reporter 24, a venit cu… angajatul Primăriei. Evident că prin acest fapt, cei doi șmecheri care au distrus PNL Olt au urmărit atât denigrarea acestuia, cât și o revoltă a colegilor pe motiv că omul câștigă bani și din afara activității jurnalistice. Ce nu au știut ei este că Jifcu nu este plătit de Primărie pentru a promova activitate instituției sau a primarului ci pentru activitatea desfășurată la echipa de handbal, activitate impusă de FRH. (Poate că, dacă aș fi avut timpul necesar să fac ce face el și problemele mele de sănătate nu ar fi fost unele serioase, în cazul meu, poate că aș fi fost eu în locul lui… Cu situația nu-mi permite, îi urez mult succes lui sau oricărui alt coleg care face ceva util și câștigă bani din consultanță sau PR că din presă este greu când mai ai de a face și cu niște golani ca ei).

Cum nu-l mai bagă  niciun ziarist în seamă, iar pe ceilalți nu avea cui să-i reclame, Demențo și-a îndreptat atenția către postul local de televiziune. Și, unde putea să-i reclame decât la CNA. El s-a plâns la Consiliul Național al Audiovizualului că ar fi denigrat și că nu i se acordă dreptul la replică atunci când îi sunt aduse acuzații de către adversari invitați în emisiunile de dezbateri…. Păi, măi băiețaș, tu când bălăcărești și jignești pe toată lumea mai acorzi cuiva dreptul la replică sau… profiți că ieșirile tale sunt pe tik-tok, un domeniu nereglementat? Și ce drept la replică să ți se dea când la tine imaginile vorbesc de la sine… (cele interzise minorilor pentru tot felul de motive).

Demențo se contrazice singur în clipul rezervat postului local de televiziune. La un moment dat vorbește de un contract cu Primăria care s-a derulat până anul trecut și un altul încheiat recent,  susținând că acestea au avut drept scop… chipurile, să-l denigreze pe el. Vizionar primarul ăsta al Slatinei dacă a făcut contract în urmă cu 2-3 ani ca să te denigreze pe tine când nimeni nu gândea ce ,,lovitură de palat va da Gigel Sorinel” în PNL Olt și că te va readuce pe tine în județ, după ce te-a reevaluat și a constatat că nu mai iești cel ,,sărit de pe fix” ca acum trei ani, ci un contracandidat viabil pentru Moț.

Având în vedere evoluția ta în ultimele sondaje de opinie (atât cele făcute de PSD, cât și în cel făcut de voi- sție el, Gigel Sorinel, despre ce vorbesc) am decis să nu-ți mai rezerv prea mul spațiu pe acest site. Oamenii s-au convins ce fel de persoană ești, cât de indiferent la nevoile lor și cât de dornic să pui mâna pe fotoliul de primar pentru a te răzbuna. Da, nu atât pentru a reuși să faci și tu ceva palpabil în viață, ci pentru a te răzbuna pe toți cei care, în cel mai bun caz, nu te-au băgat în seamă.  Agresivitatea exacerbată ți-a fost reproșată de mulți dintre oamenii cu care cu care ai interacționat și, ce ai făcut? În loc să te potolești, ai început să te scuzi. În plus, conștient că în jurul tău sunt, în mare parte, niște necunoscuți, ai trecut la postat imagini cu personalitățile cu care te-ai fotografiat conjunctural. Ba, mai grav, încerci să atragi și simpatia regaliștilor, tu care nu ai dat niciodată mâna cu Majestatea sa Regele Mihai ( Îți trimit eu imagini de la interviul pe care  l-am luat acum aproape 30 de ani. Există dovezi video).

Demențo, lasă vrăjeala ieftină că nu ține! Singura ta calitate este oratoria, în rest… nimic.